středa 8. května 2013

*

Láska sněhomuží


Rozárka a Květoslav jsou sněžný muž.

A jak to tak bývá, v květnu jsou zamilovaní nejen lidé, ale i příslušníci rodu sněžného muže (tou zamilovaností trošičku roztávají, avšak oni si to umí vykompenzovat, jak je vidno níže...).

Když se Rozárka narodila, Květoslav na první pohled věděl, že se stává jeho vyvolenou ... a ona, jakmile se maličko rozkoukala, cítila, že sympatie jsou oboustranné.

Rozárka a Květoslav bydlí dále od sebe, to jim ale nevadí, jelikož Rozárka, pokud se zrovna někde neprochází připevněná na saku, hupne do krabičky, a když se víko zaklapne, kouzelně se přenáší za Květoslávkem ... nenechte se ale mýlit - Květoslav je velmi zodpovědný sněhomuží gentleman, takže se vždy postará, aby byla Rozárka zase včas doma, a tak hned jak víčko znovu otevřete, vždy je Rozárka opět na svém místě (a skutečně je nepřekvapíte ani zkouškou s velmi rychlým  podíváním se - Rozárka tam vždycky je, v tomhle je holt Květoslav frajer).




A nedávno Květoslav slavil svátek, slavil to překrásné květnové kvetení, jak říká jeho jméno, a laskavě pozval Rozárku na návštěvu a na domácí vanilkovou zmrzlinu (jak jsem psala výše, oni se umí zchladit - správně po sněhomužsku...).

Rozárka byla celá nadšená, natočila si fousky a šup do krabičky, tentokráte dárkové, aby to bylo stylové, a rychle za Květoslávkem... Skvěle si to spolu užili.


A hned, jak se Rozárka vrátila, už už přemýšlela, kdy se s Květoslávkem zase uvidí a nad tím, že mu musí pozvání oplatit. A tak včera napekla jablečný závin a pozvala na dnešní sváteční den Květoslávka zase k nám. No a samozřejmě nesměla chybět ledová káva!





Tak ať vám láska v těch vašich částečně roztátých srdíčkách věrně vydrží, Rozárko a Květoslave ...





Opatrovatelkou Květoslávka je báječná makča.

Zamilované sněhomuží placičky jsou od naší milé mi.unky.

děkuji ♥

2 komentáře: